koobdar.ir

وبسایت آموزشی کوبدار

بخش های مختلف وب سایت کوبدار
قسمت های مختلف وب سایت آموزشی کوبدار
صفحه اصلی زبان انگلیسی دیکشنری کوبدار کامپیوتر و برنامه نویسی برق و الکترونیک
ورود/ثبت نام تماس با ما جستجو در سایت جستجو در سایت کوبدار
معنی کوبدار چیست؟
ورود به حساب کاربری ارتباط با ما

مجله آموزشی کوبدار برگ درخت کوبدار

koobdar.ir

برای مشاهده لیست آموزش های ویژه کوبدار گزینه زیر را انتخاب کنید:

لیست آموزش ها

از ما جهت گسترش آموزش های زبان انگلیسی کوبدار حمایت کنید

برای حمایت از ما کلیک کنید

مراحل طراحی وب سایت چیست + مفاهیم و شناخت زبان های برنامه نویسی

نمایش لیست پخش

آموزش طراحی سایت - آموزش کامل HTML و CSS

معرفی html و css

فرض کنید که تصمیم گرفته اید تا سایتی را با هدف انتشار اخبار مربوط به فناوری راه اندازی کنید.
در این سایت شما مقالاتی را انتشار خواهید داد. این مقالات ممکن است شامل المان هایی نظیر متنِ مقاله، عکس (ها)، فیلم (ها)، جدول (ها) و ... باشد.
اما این المان ها چگونه در یک صفحه قرار می گیرند؟
این سوالی است که پاسخ آن ورود به وادی طراحی سایت است.
Html و css ابزاری پایه ای و مهمترین جزء در طراحی یک سایت است.
به کمک html شما عکس، فیلم، متن و ... را وارد صفحه می کنید و با استفاده از css به آن ها اندازه، رنگ، جایگاه و ... می دهید.
تسلط کامل بر html و css مهمترین مهارت در طراحی سایت است.

معرفی زبان برنامه نویسی javascript

اما در یک صفحه از سایت ممکن است که تصمیم بگیرید تا افکت های متحرکی را ایجاد کنید (افکت هایی که عموماً به اسم انیمیشن می شناسیم).
مثلاً با کلیک بر روی یک گزینه، جدولی طی مدت سه ثانیه باز و بعد از گذشت مثلاً ده ثانیه بسته شود. این کار دیگر از عهده html و css بر نمی آید (البته برخی از این قبیل کارها را می توان (به سختی) با استفاده از ترفندهایی در html و css انجام داد).
برای ایجاد چنین افکت هایی از زبان های برنامه نویسی مانند javascript استفاده می کنند.

معرفی زبان برنامه نویسی php

حال فرض کنید در نظر دارید بخش پایانی یک مقاله را به دریافت نظرات بازدیدکنندگان اختصاص دهید. در این کار شما فُرمی را به کمک html و css ایجاد می کنید تا مثلاً کاربر نام، آدرس ایمیل و متن پیام خود را وارد کرده و ارسال کند.
اینکه این اطلاعات کجا می رود و درستی آن ها کجا بررسی می شود، کارهایی است که در حوزه برنامه نویسی سمت سرور صورت می گیرد که به کمک زبان های برنامه نویسی مانند php انجام می شود.
پس به طور کلی کار در حوزه وب شامل دو بخش است:
1. برنامه نویسی سمت کاربر (Front End)
2. برنامه نویسی سمت سرور (Back End)

منظور از برنامه نویسی سمت کاربر یا Front End چیست؟

برنامه نویسی سمت کاربر مجموعه اموراتی است که به نمایش هرچه بهتر المان ها در صفحه سایت منتج می شود و کارهای صورت گرفته در این بخش از دید بازدید کننده مخفی نیست و به طور کامل در دسترس اوست.
برنامه نویسی سمت کاربر به طور فراگیر در ایران و جهان به کمک html و css و javascript صورت می گیرد.

منظور از برنامه نویسی سمت سرور یا Back End چیست؟

برنامه نویسی سمت سرور مجموعه اموراتی است که بازدید کننده سایت به آن ها دسترسی ندارد و توسط سرور سایت ترجمه شده و در صورت تمایل برنامه نویسی نتایج آن در اختیار بازدیدکننده قرار می گیرد و ممکن است بسیاری از این امورات که اصطلاحاً در پَسِ پرده انجام می شود را بخواهید از دسترس بازدیدکنندگان پنهان نگه دارید.
در سال های اخیر گسترش شبکه های اینترنت پر سرعت و افزایش استفاده مردم از وبسایت ها موجب افزایش روش های برنامه نویسی و طراحی سایت و هنچنین تنوع و تفکیک در نوع طراحی سایت ها با موضوعات مختلف شده است که این تحولات باعث شده تا هر کدام از بخش های برنامه نویسی سمت کاربر و سمت سور به تخصص های جدایی تبدیل شوند.
در این مجموعه آموزشی ابتدا html و css را به طور کامل آموزش خواهیم داد و سپس به سراغ javascript خواهیم رفت و بعد از تکمیل آموزش های سمت کاربر به آموزش برنامه نویسی سمت سرور یعنی زبان برنامه نویسی php خواهیم پرداخت. که البته از میانه های آموزش php به طور طبیعی ارتباط با دیتابیس و کار با mysql را نیز دنبال خواهیم کرد.

در اولین قسمت از سری آموزش های طراحی سایت به بیان تعاریف اولیه پرداخته شده همچنین به ابزارها و زبان های برنامه نویسی پرکابرد در حوزه طراحی و برنامه نویسی سایت اشاره شده است.

هدف از این دوره آموزشی یادگیری طراحی سایت با استفاده از html و css بوده تا در پایان این دوره بتوانیم سایتی را تنها با استفاده از دو ابزار یاد شده طراحی نماییم.

برای پاسخ گفتن به نظرات ارائه شده، بعد از انتخاب گزینه پاسخ، نظر خود را در فرم پایین ثبت نمایید.

:حاصل عبارت (4 - 8) را در فیلد پایین وارد کنید