koobdar.ir

مجله اینترنتی کوبدار

صفحه اصلی
عناوین
sdds
more_vert
more_horiz

جستجو

search
cancel
جستجو در سایت
صفحه اصلی زبان انگلیسی کامپیوتر و برنامه نویسی برق و الکترونیک فیلم و سریال معرفی کتاب
ورود/ثبت نام تماس با ما جستجو در سایت
کوبدار
ورود به حساب کاربری ارتباط با ما

مجله اینترنتی کوبدار برگ درخت کوبدار

koobdar.ir

هر روز یک لغت

October 22, 2020

award

Am /əˈwɔːrd/ volume_up
Br /əˈwɔːd/ volume_up
(اسم) جایزه برای انجام کاری
He was nominated for the best actor award.
او برای جایزه بهترین بازیگر نامزد شده است.
3000 واژه آکسفورد

فروش انواع چای ایرانی – چای گیلان 1399

call 09113413587

فروش چای 1399 کشت شده در مزارع شهرستان املش استان گیلان

برای لذت بردن از رنگ و طعم چای بهاره گیلان هر چه سریع تر با ما تماس بگیرید. خرید شما را به هر نقطه از کشور ارسال خواهیم کرد. توجه داشته باشید که چای بهاره بسیار پر مشتری است پس تا قبل از تمام شدن موجودی چای بهاره در کارخانه های چای با ما تماس بگیرید.

چای نوشیدنی دوم ما ایرانی ها بعد از آب است که در استان گیلان و بخشی از استان مازندران کشت می شود.

یکی از مهمترین مزیت های چای ایرانی نسبت به چای های مناطق استوایی (نظیر کشورهای هندوستان و سریلانکا) این است که در مناطق استوایی برای از بین بردن آفات مزارع چای مجبورند از سموم شیمیایی استفاده کنند ولی در ایران به دلیل اینکه دمای هوا در فصل پاییز و زمستان (در مناطق شمالی کشور) به زیر صفر میرسد این آفات به خودی خود از بین رفته و ما شاهد محصولی کاملاً بهداشتی و ارگانیک در فصل بهار و تابستان خواهیم بود. (بیشتر بخوانید)

چای در ایران با توجه به میزان بارش های سالانه معمولا طی چهار نوبت (چین) کشت می گردد که از این میان نوبت اول یا همان چای بهاره دارای بهترین کیفیت رنگ و طعم است.

قابل ذکر است که چای کشت شده در شهرستان املش (حوزه کاری و فعالیت ما) به دلیل قرارگیری باغات در کوهپایه های شهرستان، دارای بهترین کیفیت در بین محصولات چای بقیه مناطق کشور است.

ما در این فروشگاه بنا به سفارش شما، هر نوع چای را با بهترین قیمت و به هر نقطه از کشور ارسال می کنیم.

با ما تماس بگیرید

انواع چای سیاه بر اساس تقسیم بندی که در کارخانه انجام میگیرد: (به ترتیب کیفیت)

1: ممتاز

2: شکسته یک

3: قلم یک

4: قلم دو

5: شکسته دو

6: قلم سه

7: باروتی (برای استفاده در چای کیسه ای)

8: معاف

سخنی با مردم و مصرف کنندگان

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد چای دومین نوشیدنی در ایران است.

در بسیاری از مناطق کشور (از جمله مناطق شمالی کشور) نوشیدن چای از سنین نوزادی آغاز می شود به این ترتیب که وقتی نوزاد به سنی میرسد که باید به غیر از شیر، مواد غذایی دیگر را شروع کند، چای (به صورت خیلی کمرنگ) به او داده میشود.

پس هر فرد در ایران به طور معمول طی دوره زندگی خود که حدود 70 سال (کمتر یا بیشتر) است، این نوشیدنی را در هر روز و در چند وعده میل می کند.

ماده غذایی که ما طی چند ده سال در هر روز می نوشیم! این نکته وقتی اهمیت پیدا می کند که ما نسبت به چای اطلاعات درستی نداشته باشیم.

چای ایرانی مرغوب هیچ گونه ماده شیمیایی به آن افزوده نمیشود (چه قبل از برداشت و چه بعد از آن) و همچنین به صورت کاملا ارگانیک رشد می کند (اصلاحی در ساختار بوته چای در ایران انجام نمی گردد.)

یعنی مصرف کننده این اطمینان را دارد که نوشیدنی کاملاً ارگانیک و بدون افزودنی های مجاز و غیر مجاز مصرف خواهد کرد.

که البته برای تغییر در طعم و رسیدن به مزه دلخواه، خود مصرف کنند می تواند از مواد مختلفی از جمله لیمو، گل محمدی و ... استفاده کند.

این امر ضروری است که (با توجه به ناشناخته بودن بسیاری از مواد مجاز و غیر مجازی که به برخی از چای های خارجی افزوده می گردد) این طعم دهنده ها را خود مصرف کننده با مطالعه و با هدفی مشخص به چای اضافه کند!

مثلا برای ایجاد آرامش بیشتر از شکوفه گل محمدی استفاده کند.

هر روز یک لغت

October 22, 2020

award

Am /əˈwɔːrd/ volume_up
Br /əˈwɔːd/ volume_up
(اسم) جایزه برای انجام کاری
He was nominated for the best actor award.
او برای جایزه بهترین بازیگر نامزد شده است.
3000 واژه آکسفورد